Virgen del Carmen

3 weeks 6 days
Pan-European
24 visits
About me
Virgen del Carmen
Available for adoption

ACE: Virgen del Carmen
Juli 2018, uit het dagboek van Fabienne : Virgen del Carmen,... What about me ?

Terwijl duizenden Spanjaarden hun grote feest 'Virgen del Carmen' vierden, een feest waarbij iedereen alles laat vallen en uitgebreid het beeld van de Maagd Maria gaat eren, zat deze kleine kapoen in een hoge boom het schouwspel aan te kijken,... Ze miauwde en miauwde maar geen mens kon haar horen boven al het lawaai uit, totdat een koppel dat op een terrasje zat, haar noodkreet hoorde,... Er kon geen hulp tot bij haar komen, want alles en iedereen was bezig met het grote feest, hetgeen haar leven nog meer in gevaar bracht,... Gelukkig kon het koppel meer en meer mensen interesseren in het kleine poesje boven in de palmboom,... Het duurde nog een uur of 3 vooraleer ze gered kon worden uit haar benarde situatie,... Eens in onze handen was het enige dat deze kleine lieverd deed: knorren en je aankijken van -Amai, eindelijk gelukt he-. Zulke momenten zijn je dierbaar he, en dat kleine weerloze schatje is zo een tof beestje, Wie haar in zijn hart mag sluiten krijgt er een gouden vriend bij !!
Virgen del Carmen is een vrouwtje van ca. 3 maanden oud.

Virgen del Carmen is een European Shorthair: zij is ca. 20 cm hoog en weegt ca. 1 kg.

Virgen del Carmen verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 15030

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In Belgi� werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt � 195,- en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanj e;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn ge�nt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ide�le organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle t huis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

'Voor meer informatie over 'Virgen del Carmen' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

My looks
Cat
Kitten
Cat
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Indoor cat, but must be able to go outside
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated