Victoria kruising

6 days 12 hours
Pan-European
20 visits
About me
Victoria
Available for adoption

ACE: Victoria
Februari 2019, uit het dagboek van Fabienne : Victoria, een klein maar dapper moedertje,...

Victoria werd gered van het dodenstation, waar ze binnen kwam met drie kleine hummeltjes,... Onwetend en onschuldig hielden ze zich vrolijk vast aan hun mama, die wel begreep wat er aan de hand was,... Victoria is nu bij ons en krijgt, naar mate van onze mogelijkheden, de beste zorgen, net als haar pupjes,...

Ze is een pluizig bolleke, overbezorgd en lief voor haar kroost, enorm lief en nu al aanhankelijk naar haar verzorgers toe. Ze is een hondje dat iemand nodig heeft die toch wel wat tijd voor haar heeft, want ze wil het liefst van al bij je zijn, volgt je overal, en zal je nooit meer los laten, na het vreselijke avontuur dat ze meemaakte.

Is ze ooit gelukkig geweest? We weten het niet, maar feit is dat ze na het dodenstation, na haar binnenkomst en aanpassing, weer zin heeft in het leven en dit met haar vriendelijke karakter toont,... Victoria is een toppertje en verdient een top baasje !
Victoria is een vrouwtje van ca. 5 jaar oud.

Victoria is een middelgrote hond (Cross): zij is ca. 38 cm hoog en weegt ca. 8 kg.

Victoria verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 15802

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 (€ 185,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

My looks
Dog
kruising
Female
Adult dog
Medium dog (10-20kg)
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Unknown with cats
Living with your family
Normal energy level
Not 100% house trained
Unknown travel by car
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated