Roel Duitse Herder

5 days 54 min
Pan-European
39 visits
About me
Roel
Available for adoption

ACE: Roel
Update Roel, 09-10-2018:

Hallo Herderliefhebbers, ik ben Roel en al zeg ik het zelf, ik ben ècht een tophond! Ik ben zeer actief en in de kracht van mijn leven, vriendelijk tegen mensen en ook lief voor kinderen. Andere honden vind ik superleuk, ik wil graag spelen! Katten vind ik grappig en ik wil graag aan ze snuffelen, maar soms krijg ik dan een pets op mijn neus. Maar ik blijf dan beleefd hoor. Verder ben ik zindelijk, kan ik best een poosje alleen thuisblijven, ga ik graag mee in de auto en in het bos loop ik lekker los met je mee. Af en toe plons ik in het water en draaf ik mee naast de fiets om lekker wat energie kwijt te raken. Bij mijn huidige baasjes kan ik door onvoorziene omstandigheden niet blijven wonen. Ik zoek dus een fijn nieuw huisje, waar men tijd heeft om met mij op pad te gaan en waar het liefst al een hondenvriendje woont.
Wie komt mij snel bezoeken in het Noorden van het land?

Roel op youtube

Toen nog in Spanje :

Roel & Bert op youtube

Roel & Lunamie op youtube
Roel is een mannetje van ca. 4 jaar oud.

Roel is een grote hond (German Shepherd): hij is ca. 67 cm hoog en weegt ca. 34 kg.

Roel verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 13493

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 (€ 185,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org
 

My looks
Dog
Duitse Herder
Male
Adult dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated