Michelle

1 week 6 days
Pan-European
25 visits
About me
Michelle
Reserved

ACE: Michelle
April 2019, uit het dagboek van Fabienne : Michelle leefde verwaarloosd aan het zigeunerkamp,...

Michelle is een poesje waar vele mensen van dromen, een lief en goed karakter, maar ook nog eens heel mooi,... Ze werd gespot in een kolonie vlakbij het zigeunerkamp, en was de eerste die in de vangkooi liep,... Maar de zigeuners lieten haar meteen weer los, samen met de andere poezen, want zij wilden geen sterilisaties, noch castraties, ze wilden de kittens hebben om te verkopen. Toen we hen probeerden overtuigen, verweet een vreselijke vent zonder tanden ons dat we zijn inkomen niet mochten ontvreemden,...

Telkens wanneer ze in deze kolonie kittens hebben van de “mooie' poezen, nemen ze de kittens weg en verkopen die dan,... De mama's laten ze maar baren in het wild, zonder bescherming, vaccins of wat dan ook. Daarom grepen wij in, en zo kwam althans deze mama bij ons terecht,... Michelle verloor onder deze vreselijke levensomstandigheden haar zicht in èèn oogje,...

Op deze foto's kan je zien hoe ze vernederd en verwaarloosd is, maar daar werken we nu aan,... Ze is in elk geval dankbaar om gered te zijn en ontzettend lief, om een mandje onder haar pootjes te voelen en om mensen om haar heen te hebben die haar lief hebben,... Wie neemt deze lieverd mee naar huis om haar vreselijk te verwennen voor de rest van haar leven ?

https://youtu.be/1ymR_xVy2cM
Michelle is een vrouwtje van ca. 5 jaar oud.

Michelle is een Cross Siamese: zij is ca. 29 cm hoog en weegt ca. 4 kg.

Michelle verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 15956

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt & euro; 210,00 en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onz e honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

'Voor meer informatie over 'Michelle' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

My looks
Cat
Adult cat
Cat
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Unknown with dogs
Cat friendly
Living with your family
Indoor cat, but must be able to go outside
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated