Marina

1 week 4 days
Pan-European
8 visits
About me
Marina
Reserved

ACE: Marina
April 2019, uit het dagboek van Fabienne : Het levensverhaal van Gala en Marina, twee grijze poesjes,...

Gala en Marina zijn twee zusjes die samen met enkele andere koloniekatten gevangen werden in een marginale buurt in Algeciras,... We zijn daar actief bezig met de sterilisatie van verschillende kolonies, zodat de wildgeboortes worden aangepakt, elke week steriliseren en castreren we langzaam maar zeker door, overal waar we kunnen. Toen zij aan de beurt waren voor castratie viel ons gelijk op wat een lieve en brave poezen zij wel zijn, hoe ze elkaar altijd maar in het oog hielden, en alles samen deden, mekaar geen moment uit het oog verloren.

Ze werden geholpen en zouden terug vrij gelaten worden in de kolonie, maar het vrouwtje dat hen bracht vroeg ons om deze twee poezen te helpen,... Ze zijn helemaal niet wild, ze waren ooit huispoezen maar mensen hebben hen daar gedumpt wetende dat iemand de koloniekatten in het oog houdt en eten geeft,... Beide poezen hebben een knipje in hun oortje, zijnde ex-koloniekatten, maar het zijn zachtaardige rustige lieverds,... Ze kunnen niet zonder elkaar, daarom zoeken we een plekje waar ze samen geluk en liefde mogen ervaren en genieten voor de rest van hun leven,...
Marina is een vrouwtje van ca. 2 jaar 1maand oud.

Marina is een European Shorthair: zij is ca. 29 cm hoog en weegt ca. 3 kg.

Marina verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 15960

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de m eest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 210,00 en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

'Voor meer informatie over 'Marina' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

My looks
Cat
Young cat
Cat
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Unknown with dogs
Cat friendly
Living with your family
Indoor cat, but must be able to go outside
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated