Mamba kruising

6 days 12 hours
Pan-European
13 visits
About me
Mamba
Available for adoption

ACE: Mamba
Update Mamba, 07-02-2019:

Deze leuke, enthousiaste jongedame is gisteren aangekomen bij haar opvanggezin in Nederland. Natuurlijk moet Mamba nog het een en ander leren, maar wat is het een leuke hond! De eerste nacht heeft ze al rustig in de bench geslapen. Zij vindt het heerlijk om te knuffelen en is zelfs al bijna zindelijk. Meer informatie volgt snel.

Originele tekst :

Mooi en innemend lief...een èchte hartendief...
Als jong en 'waardeloos' hondje werd zij in een dodingstation gedumpt als afval, maar daar hebben we gelukkig verandering in kunnen brengen.
Mamba is een erg tof en speels pupje, makkelijk in omgang en zonder trauma's of problemen. Zij is goed met andere honden en bijzonder lief met mensen, een perfect gezinshondje dus !
Deze leuke knuffelmie verdient het aller-allerbeste want het is een schatje van de bovenste plank...misschien wel bij u ?
Wie geeft haar gauw een zalige toekomst ?
Mamba is een vrouwtje van ca. 11 maanden oud.

Mamba is een middelgrote hond (Cross): zij is ca. 45 cm hoog en weegt ca. 12 kg.

Mamba verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 14903

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 (€ 185,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org
 

My looks
Dog
kruising
Female
Young dog
Medium dog (10-20kg)
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Unknown with cats
Living with your family
Normal energy level
Not 100% house trained
Unknown travel by car
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated