Max Kruising Duitse Herder

7 months 3 weeks
East Flanders
607 visits
About me
Max
Adopted

Kiekeboe, ik ben Max een kruising Duitse herder reu (castraat) van nog geen 2 jaar oud (28/12/2016). Ik ben op zoek naar een baasje die geduldig, lief en gek is op herdershonden. Je bent heel veel thuis of werkt van thuis uit zodat je me kan helpen met mijn verlatingsangst. Door jouw hulp, liefde, geduld en mij gerust te stellen zal ik kunnen opgroeien tot een hond die voldoende vertrouwen krijgt om eens een uurtje alleen te blijven. Maar leer me dit heel langzaam aan, want ik ben soms wat bang alleen. Ik weet graag waar mijn baasje is en ben graag bij hen in de buurt. Zorg ook voor een goed omheinde tuin hebt, want ik ga nogal graag op stap....

Daarnaast ben je sportief want ik geniet van lange wandelingen, spelen, stoeien en knuffelen! Knuffelen en spelen met mijn baasje vind ik geweldig. Misschien heb je zelfs zin om samen met mij naar de hondenschool te gaan. Ik ken al enkele basiscommando's, maar kan nog zoveel leren! Ik beloof je om je beste vriend te worden. Ik ben al sociaal naar soortgenootjes, katten en kinderen. Honden die te wild zijn heb ik niet zo graag, maar ik zeg het hen. Meestal ben ik rustig naar andere honden en kinderen. Zie je me zitten? Ben jij het baasje die me kan bieden wat ik nodig heb? Kom me dan bezoeken in het asiel.

Bij interesse, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis bieden dan hoeft u ons niet te contacteren.

Waar kan je me vinden? 
Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België) 

Openingsuren: 
maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00. 

Contact: 
E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be. Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden.

Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) Telefonisch kan men al uw vragen beantwoorden en heeft men de fiches van de hond direct bij de hand.

Interesse in een van onze honden? 
Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon: 09/253 29 93

Een optie op de hond nemen? 
Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen). 

Langskomen? 
Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst, dan reserveren we de hond tot u er bent. 

Adoptie? 
Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat. Heeft u al een hond, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond.

Inbegrepen: 
Bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies). 

Betaling? 
Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen. 

Extra: 
Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00. 

Onze andere honden kan je vinden op onze: 
• Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/
• Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7 
• Pets.be: http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland
• Instagram: https://www.instagram.com/dierenbeschermingmeetjesland/

Tot binnenkort

My looks
Dog
Kruising Duitse Herder
Male
Young dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Won't really like being alone
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Not desexed
Not wormed
Not heart worm treated