Boyka Stafford

8 months 3 days
East Flanders
463 visits
About me
Boyka
Adopted

Hallo, ik ben Boyka en ben onlangs 3 jaar geworden (20/8/2015). Ik ben een knappe, vrolijke staffordreu. Ik kwam vanuit een gezin, waar ik samenleefde met twee andere honden. Na een tijd merkte mijn baasje op dat het niet goed klikte met de andere 2 honden. Daarom raden wij aan om hem ALLEEN te plaatsen, waar hij de hond des huizes is. Ik ben wel sociaal met andere honden, maar een introductie met voor mij onbekende hond gebeurt het best onder het toeziend oog van mijn baasje. Met katten of kinderen heb ik geen ervaring. Indien je mij laat kennis maken met kleine kinderen is er best iemand bij mij aanwezig, want ik kan soms een beetje wild zijn naar hen toe. Ik hou van fikse wandelingen en daarna lekker lang luieren. Ik kan alleen blijven en ben zindelijk. Op de speelweide staat er een klein zwembadje waar ik graag inlig bij warm weer, ook de gele ronde balletjes vind ik geweldig. Ik ken ook enkele basiscommando's.

Bij mijn vaste wandelvriendin in het asiel, zocht ik in het begin niet zoveel contact. Ik genoot enorm van het samen wandelen maar een knuffel, eens stoeien of omkijken deed ik niet echt. Nu ik haar helemaal vertrouw, geniet ik wel van het menselijke contact. Onderweg eens knuffelen, rollen en om aaikes vragen, daar geniet ik van. Ik luister ook goed, ga zitten op vraag en wandel rustig mee.

Ik zoek een baasje die mij het nodige vertrouwen schenkt en me geduldig laat wennen, die me meeneemt op een wandeling, een warm mandje in huis heeft staan voor een zalig rustmoment en tijd heeft om samen te spelen. Zo zal ik uitgroeien tot jouw beste en trouwste vriend voor het leven.
Pootje van Boyka

Wil je me een kans geven, kom me dan bezoeken in het asiel.

Waar kan je me vinden?
Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België)

Openingsuren:
maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00.

Contact:
E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be. Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden.
Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) Telefonisch kan men al uw vragen beantwoorden en heeft men de fiches van de hond direct bij de hand.

Interesse in een van onze honden?
Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon: 09/253 29 93

Een optie op de hond nemen?
Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen).

Langskomen?
Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst, dan reserveren we de hond tot u er bent.

Adoptie?
Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat. Heeft u al een hond, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond.

Inbegrepen:
Bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies).

Betaling?
Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen.

Extra:
Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00.

Onze andere honden kan je vinden op onze:
• Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/
• Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7
• Pets.be: http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland
• Instagram: https://www.instagram.com/dierenbeschermingmeetjesland/

Tot binnenkort

My looks
Dog
Stafford
Male
Adult dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Dog friendly
Unknown with cats
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated