Sissi kruising mopshond

7 months 2 weeks
East Flanders
344 visits
About me
Sissi
Adopted

Ik ben Sissi, een kruising mopshondteefje van 4 jaar. Ik leefde in mijn vorig huisje vooral binnen. Geef mij een beetje tijd om aan je te wennen en dan word ik jouw beste vriendinnetje. Vreemde mensen benaderen me het best voorzichtig. Eens ik jou heb leren kennen ben ik graag bij jou in de buurt. Ik heb echt nood aan vertrouwen. Ik leefde al samen in een gezin met kinderen. Een goede introductie blijft aangeraden. Ik hou niet van andere honden of katten. Een huisje waar ik enig huisdier ben, is ideaal. Tijdens een wandeling kijk ik graag rond om te zien of mijn baasjes mee zijn. Heb je tijd voor mij en hou je daarnaast van wandelen, samen spelen en stoeien, dan wil ik heel graag jouw hondenvriendinnetje worden. Pootje van Sissi !

Bij interesse, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis bieden dan hoeft u ons niet te contacteren.

Waar kan je me vinden? Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België) Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00.

Contact: E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be. Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden.

Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) Telefonisch kan men al uw vragen beantwoorden en heeft men de fiches van de hond direct bij de hand.

Interesse in een van onze honden? Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon: 09/253 29 93 Een optie op de hond nemen?

Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen).

Langskomen? Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst, dan reserveren we de hond tot u er bent.

Adoptie? Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat. Heeft u al een hond, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond. Inbegrepen: Bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies).

Betaling? Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen.

Extra: Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00.

Onze andere honden kan je vinden op onze:

• Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/

• Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7

• Pagina op de Nederlandse site:www.dierenasiels.com

• Pets.be: http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland

• Instagram: https://www.instagram.com/dierenbeschermingmeetjesland/

Tot binnenkort

My looks
Dog
kruising mopshond
Female
Adult dog
Small dog (5-9kg)
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Not dog friendly
Not cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Not desexed
Wormed
Not heart worm treated