Max Jack Russel

11 months 3 weeks
East Flanders
390 visits
About me
Max
Adopted

Hallo, ik ben Max, een kruising Jack Russel reu (castraat), geboren op 01/02/2011. Het sociaal contact met andere honden, katten en kinderen gebeurd best langzaam aan. Hij kan nogal jaloers overkomen. Max kan zonder problemen alleen thuis blijven en rijdt graag mee in de wagen. Bovendien is hij zindelijk. Wij zoeken adoptanten die hem een dagelijkse, actieve wandeling kunnen geven en een speelmoment mag niet ontbreken. Hij is zachtaardig. Geef hem voldoende tijd om aan te passen aan de omgeving. Kan jij deze schat een gouden mandje geven? Bij interesse, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis bieden dan hoeft u ons niet te contacteren.

Onze andere honden kan je vinden op onze:
• Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/
• Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7
• Pagina op de Nederlandse site:www.dierenasiels.com
• Pets.be: http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland

Inbegrepen: bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies).
Interesse? Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon.

Waar kan je ons vinden? Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België) Voor meer info bel : 09/253 29 93 (vanuit NL : 0032-9-253 29 93)

Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00.

Contact: Men kan steeds mailen naar: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be maar dit kan de communicatie soms vertragen en kan meermaals zorgen voor gemiste adopties. Dit aangezien deze mails max. 1x per dag of om de 2 dagen bekeken worden, omdat wij niet altijd thuis over alle info beschikken. Telefonisch kan men al uw vragen onmiddellijk beantwoorden want dan heeft men de fiches over de hond bij de hand heeft.

Een optie op de hond nemen? Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen).
Langskomen? Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst dan reserveren we de hond tot u er bent.

Adoptie? Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat.

Betaling? Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen.

Extra: Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00.

Tot binnenkort

My looks
Dog
Jack Russel
Male
Adult dog
Small dog (5-9kg)
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated