Lucky Amerikaanse Stafford

8 months 2 days
East Flanders
752 visits
About me
Lucky
Available for adoption

Dag iedereen, ik ben Lucky. Ik ben een Amerikaanse Stafford reu, geboren op 09/12/2012. Ik werd gevonden door het asiel en later afgestaan door mijn baasjes. Ik zit al een poosje in het asiel te wachten op mijn geschikt baasje. Ik kan het niet goed vinden met soortgenootjes en blijven beter op een afstand van mij. Katten zijn ook niet mijn beste maatjes. Met kinderen is het nog af te wachten, een aangepaste, rustige introductie is aangewezen. Tijdens het wandelen in groep kan ik soms trekken aan de lijn. Ik ben actief en graag bezig. Spelen met de gele ronde ballen of speeltjes die piepen vind ik super. Bovendien is Lucky zindelijk, kan in de wagen en alleen thuis blijven.

Wij zoeken adoptanten die hem een dagelijkse, actieve wandeling kunnen geven en een speelmoment mag niet ontbreken. Geef hem voldoende tijd om aan te passen aan de omgeving. Kan jij deze heer een gouden mandje geven?
Bij interesse, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hopelijk tot snel. Pootje van Lucky

Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis bieden dan hoeft u ons niet te contacteren.

Waar kan je me vinden?
Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België)

Openingsuren:
maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00.

Contact:
E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be. Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden.

Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) Telefonisch kan men al uw vragen beantwoorden en heeft men de fiches van de hond direct bij de hand.

Interesse in een van onze honden?
Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon: 09/253 29 93

Een optie op de hond nemen?
Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen).

Langskomen?
Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst, dan reserveren we de hond tot u er bent.

Adoptie?
Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat. Heeft u al een hond, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond.

Inbegrepen:
Bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies).

Betaling?
Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen.

Extra:
Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00.

Onze andere honden kan je vinden op onze:
• Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/
• Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7
• Pets.be: http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland
• Instagram: https://www.instagram.com/dierenbeschermingmeetjesland/

Tot binnenkort

My looks
Dog
Amerikaanse Stafford
Male
Adult dog
Medium dog (10-20kg)
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Not dog friendly
Not cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated