Mouchka (te Brugge)

6 months 3 weeks
East Flanders
35 visits
About me
Mouchka (te Brugge)
Adopted

Naam: Moushka

Geboortedatum: geschat op 8 jaar

Geslacht: kattin

Vrij: onmiddellijk

Gecastreerd/gesteriliseerd: ja

Gechipt en geregistreerd: ja

Gevaccineerd: jaja

Kan omgaan met honden: neen

Kan omgaan met katten: neen

Deze kat verblijft te Brugge

Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze binnen kan blijven of veilig naar buiten kan.

Karakter en achtergrond van de kat:

Ons Moushka werd eigenlijk per toeval gevonden tijdens een zoektocht naar een vermiste kat in Assebroek, bij brugge. Ze zag er erg ondervoed en onderkomen uit. Na nazicht door onze dierenarts werd op de koop toe nog een ernstige longontsteking bij dit arme meisje gediagnosticeerd. Deze is, dankzij intensieve verzorging, gelukkig genezen. Deze lieve schat is nu een gezonde poes

Moushka kan eigenlijk niet overweg met andere katten en/of honden.

Daarom zoeken wij een warme thuis waar Moushka aan haar “tweede leven” kan beginnen en gelukkig oud(er) kan worden zonder soortgenoten.

Ze is vriendelijk naar mensen toe en, als ze het zelf vraagt, heeft ze graag dat je haar aait en even tijd voor haar neemt.

Ze is enorm nieuwsgierig naar de buitenlucht en we denken dat het een ideale binnen-buitenkat zal zijn, op voorwaarde ze veilig naar buiten kan uiteraard.

Wie geeft deze schat een gouden mandje waar ze haar volledig kan ontplooien en kan genieten van wat het is om geliefd te zijn door mensen?

Mouchka testte negatief op leucose en kattenaids.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de katten, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Anthony op het nummer 0486/ 999.625 . Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.katzoektthuis.be

My looks
Cat
Adult cat
Cat
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Not dog friendly
Not cat friendly
Living with your family
Indoor cat, but must be able to go outside
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated