Bargins Cross

9 months 1 week
Pan-European
13 visits
About me
Bargins
Available for adoption

Bargins werd samen met zijn vijf broers gevonden toen ze nog heel jong waren. Hij heeft tot hij vijf maanden oud was in een opvanggezin gezeten daarna is hij met twee broers, de rest was geadopteerd, naar de shelter van ons gegaan. Daar zit hij no nog samen met zijn broer Brise te wachten op een thuis. Bargins is een mooie, trouwe hond die graag bij je is. Hij speelt graag met andere honden.

Bargins heeft al zijn vaccinaties, chip en EU-paspoort en is klaar om te reizen.

Ras: Kruising
Grootte: 68cm
Geslacht: Reu                                                                                                                                                                                                                             Gecastreerd: Ja
Geboren op ca.: 19.12.2016

ADOPTIEBIJDRAGE: 

 300 euro betaalt u voor een hond inclusief de vliegreis van Malaga naar Nederland

De adoptie bijdrage is een tegemoetkoming in de kosten die we hebben als we een hond in opvang krijgen.
o.a.
- Gezondheidscheck door onze dierenarts
- Ontworming
- Vaccinaties algemeen volgens de EU-normen
- Vaccinaties tegen rabies
- Chip
- EU paspoort
- Bloedtesten voor o.a. Leishmania en andere buitenlandse ziektes bij honden ouder dan 6 maanden
- Sterilisatie of castratie bij een volwassen hond *

STERILISATIE OF CASTRATIE IS VERPLICHT:

Wanneer u een pup adopteert en deze de juiste leeftijd heeft bereikt moet hij / zij gecastreerd of gesteriliseerd worden. De kosten hiervoor zijn voor de adoptant. Adoptant moet een verklaring van de dierenarts aan ons overleggen dat de sterilisatie of castratie is uitgevoerd.

BEGELEIDING BIJ ADOPTIE : 

We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt zodat u een weloverwogen keuze maakt voor een adoptiehond. Na het invullen van uw adoptie-aanvraag krijgt u een telefonische intake. Na dit gesprek komt een vrijwilliger een huisbezoek brengen.
Ook na de adoptie van uw hond onderhouden we contact en zullen regelmatig eens vragen hoe het gaat. We hebben een groep Animals in Distress Happy Endings op fb waar adoptanten een foto en updates plaatsen van hun hond.

CONTACT: 

1) Via het adoptie aanvraagformulier op onze website Animals in Distress Spanje (zonder verplichtingen!)

2) U mag ook bellen naar:

José Safont Ruiz (Voorzitter van A.I.D. in Spanje) via 0034 626 942 427 (Spaans en Engels sprekend)

Simone Jaspers (Adoptieverantwoordelijke Nederland en België) via 0031 649 923 831 (Nederlands en Engels sprekend)

3) per email in Nederlands of Engels: animalsindistress2007@yahoo.co.uk

 (Doordat wij druk bezig zijn met de honden kunnen wij niet altijd de telefoon beantwoorden en vragen wij u te reageren via email.)

WIE ZIJN WIJ ?

Animals in Distress is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling in Andalusië, gewijd aan het vinden van een thuis voor gedumpte, zwervende en mishandelde dieren in Coín en omliggende dorpen in dit deel van Málaga, Spanje. Alle honden die we redden en verzorgen zitten in ons asiel en de jonge puppy´s zitten in opvanggezinnen. Ook hebben we een klein kattenverblijf. Onze missie is om te proberen een goed en veilig thuis te vinden voor de zwerfhonden en kitten , achtergelaten en mishandelde dieren die op straat zijn, dus ook die een auto ongeluk hebben meegemaakt. De meeste honden en katten worden geplaatst in Nederland en sommige in Belgie, Verenigd Koninkrijk en Spanje. Wanneer onze financiën het toelaten proberen we ook de individuele en de kleinere liefdadigheids instellingen welke zoveel dieren hebben en geen financiële middelen te helpen met voer en dierenartskosten. Onze liefdadigheidsinstelling heeft geen betalende leden en we zijn geclassificeerd als Animos sin lucro wat exact vertaald betekent bedoelingen zonder winstoogmerk, met andere woorden, alle donaties worden gebruikt voor het helpen van deze dieren. Niemand van onze liefdadigheidswinkel vrijwilligers of van ons comité, met inbegrip van onszelf, krijgt een salaris dus we hebben al uw hulp nodig. We krijgen geen subsidies van de overheid. Help ons om hen te helpen !

Kijk voor meer informatie en voor onze adoptieprocedure op http://www.animals-in-distress.eu/dogs-dutch.html

 

 

 

My looks
Dog
Cross
Male
Adult dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Unknown with cats
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated