Pauline

9 months 4 weeks
East Flanders
25 visits
About me
Pauline
Adopted

Naam: Pauline
Geboortedatum: geschat op 01/10/2016
Geslacht: V
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: Nee
Kan omgaan met honden: Onbekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft bij een opvanggezin in Oostakker (Gent)

Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze binnen blijft of naar buiten kan
Pauline kan als enige kat of bij een andere sociale kat geplaatst worden

 

Karakter en achtergrond van de kat:

Pauline kwam samen met haar kitten Juliette in opvang. Ze had wat tijd nodig om open te bloeien, maar heeft intussen de 'klik' volledig gemaakt. Wanneer je zachtjes tegen haar praat, draait ze zich in allerlei bochten en geeft ze kopjes aan alles dat op haar weg ligt. Ze houdt ervan om geaaid te worden en krijgt hier geen genoeg van. Naar nieuwe mensen is ze wel nog wat afwachtend, ze heeft even tijd nodig om vertrouwen te krijgen. Andere katten vindt ze wel oké, ze reageert vrij nonchalant op hen. Wel merken we dat ze, wanneer ze zich verveelt, ze andere katten wel eens zou durven treiteren . Indien ze bij een andere kat geplaatst wordt, dient dit dus wel een kat te zijn die stevig op zijn pootjes staat en van zich in durft te bijten, indien nodig. Pauline houdt niet van teveel drukte of lawaai, dan gaat ze zich verstoppen. Een gezin met (jonge) kinderen lijkt ons dan ook niet echt aangewezen voor haar. In een rustig gezin daarentegen, zal ze volledig openbloeien en al haar liefde geven. Wie ontfermt zich over deze lieve schat? 

 

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

 

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sarah op het nummer 0477/46.61.48. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

 

www.katzoektthuis.be

My looks
Cat
Young cat
Cat
Social attitude
Not OK with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Unknown with dogs
Cat friendly
Living with your family
Perfect indoor cat
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated