LUNA Kleine kruising Herder

1 year 1 month
Limburg
674 visits
About me
LUNA
Available for adoption

DIT BETREFT EEN HERPLAATSING VAN BAAS NAAR BAAS !

Luna komt oorspronkelijk uit Roemenie maar is al als pup naar Nederland in het gezin van Bonney, haar vrouwtje gekomen. Doordat haar socialisatie niet optimaal is verlopen toont zij onzeker en angstig gedrag naar andere honden. socialisatie veel gemist heeft is ze onzeker naar andere honden. Ook is ze extreem bang voor onweer en vuurwerk. Helaas is zij een tijdje geleden aangevallen door een kat en dat heeft een dusdanig trauma veroorzaakt dat zij erg bang voor hen is geworden en al bij voorbaat in de aanval gaat..Ze bijt niet maar stormt erop af. Luna heeft een rugzakje waar o.a. diverse angsten voor verschillende situaties opgeborgen zitten. Zij moet op een zachte en liefdevolle manier begeleid worden om deze angsten onder controle te krijgen waardoor zij weer een hond kan worden met een gezond zelfvertrouwen. Luna heeft een zacht karakter en verdraagt het niet als men tegen haar schreeuwt of haar met harde hand corrigeert. Consequent en duidelijk zijn is echter wel belangrijk voor Luna zodat zij daar op kan steunen. Wij denken dat een sociale en stabiele andere hond hier ook veel in kan betekenen voor haar. Om gezondsheidsreden moet Luna helaas op zoek naar een andere stek, haar vrouwtje is ziek en kan niet meer met haar de lange wandelingen doen die zij gewend is en nodig heeft. 
Luna is gesteriliseerd en heeft een paspoortje . Is oudere kinderen vanaf 12 jaar en honden gewend. Om eerder genoemde redenen wordt zij niet bij katten geplaatst.Luna heeft alleen maar de puppyvaccinaties gehad
Luna wordt geplaatst d.m.v. een contract, bij belangstelling kunt U bij ons via email een vragenlijst opvragen zodat Bonney en wij een eerste indruk hebben van uw leefsituatie. 
Er wordt een plaatsingsvergoeding gevraagd van 150,-- euro..

My looks
Dog
Kleine kruising Herder
Female
Adult dog
Medium dog (10-20kg)
Social attitude
Not OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Not cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Unknown travel by car
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated